Overslaan en naar de inhoud gaan

Dione de Graaff negeerde stalker uit Landgraaf

Geplaatst opmaandag 15 juni 2015 - 11:27

Sportjournaliste Dione de Graaff van de NOS heeft geen aandacht geschonken aan haar stalker uit Landgraaf.

Dat zegt de tv-presentatrice in het weekblad Weekend. Een 52-jarige man werd in januari veroordeeld tot tbs met dwangverpleging vanwege stalken.

'Geen issue'
"Ik ben daar niet zo mee bezig geweest. Dat klinkt heel gek, maar het is echt geen issue voor mij geweest. Ik was met heel andere dingen bezig."

Vader overleden
In de periode dat De Graaff werd lastiggevallen, overleed haar vader na een ziekbed. "Ik heb in die tijd heel veel wakker gelegen, maar dan toch het meest om mijn vader. Ik heb me destijds gefocust op het verlies en uit een soort zelfbescherming de stalker weggeschoven."

Lees ook: Tbs voor Landgraafse stalker Dione de Graaff

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Dione de Graaff: 'Ik zie Dumoulin wel winnen in Rio'
Rechtszaak stalker Dione de Graaff aangehouden
Eis: tbs voor Landgraafse stalker Dione de Graaff
Tbs voor Landgraafse stalker Dione de Graaff
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen