Overslaan en naar de inhoud gaan

Dion Graus moest rennen voor zijn leven

Geplaatst opvrijdag 16 september 2016 - 19:23

PVV-Kamerlid Dion Graus uit Heerlen heeft veel moeten opgeven voor zijn werk bij de partij, zo zei hij in het L1- programma AvondGasten.

"Het heeft me mijn hele privacy gekost en mijn veiligheid. Het is geen veilig leven, er gelden bepaalde protocollen. Dat betekent dat ik niet zomaar alles kan doen."

Rennen voor zijn leven
Graus zei niet bang te zijn, maar heeft wel eens moeten rennen voor zijn leven toen hij werd belaagd door mensen die het niet eens zijn met de standpunten van de partij van Geert Wilders. "Als ik alles had geweten wat mij en mijn gezin is aangedaan, dan zou ik het nooit hebben gedaan, want dat is onmenselijk naar mijn familie toe."

Verkiezingen
Of Graus na tien jaar als lid van de Tweede Kamer opnieuw op de lijst staat voor de PVV is nog niet duidelijk. Zelf wil hij zeker nog één periode doorgaan. Mocht hij niet meer op de lijst komen, dan zegt hij niet over te stappen naar een andere partij.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Graus hard in aanvaring met Kamer over 'kwetsende' motie
'Boycot PVV': Dion Graus ziet nieuwe termijn niet zitten
Aangifte tegen Dion Graus
Dion Graus wil onderzoek naar doodgemartelde kat
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen