ANP-345688227

Zwemmer Dion Dreesens gooit handdoek in de ring

De Venrayse zwemmer Dion Dreesens stopt met sport op topniveau, nu duidelijk is geworden dat meedoen aan de Olympische Spelen van Tokio er niet in zit.

Venrayse Lisa Dreesens wil Het Kanaal overzwemmen

Lisa Dreesens uit Venray, de zus van Olympiër Dion Dreesens, wil in september dit jaar Het Kanaal overzwemmen.

Zesde plek voor estafettezwemmers op WK

De Nederlandse estafettezwemmers hebben dinsdag bij de WK kortebaan in de finale van de 4x100 meter vrije slag genoegen moeten nemen met de zesde plaats.

Zwemmer Dion Dreesens: 'We mochten helemaal niks'

"We mochten helemaal niks. Alleen zwemmen kijken en verder vooral in het Olympisch dorp blijven."

ANP
Venrayse sponsor wist niks van strenge Olympische regels

Het Venrayse uitzend- en wervingsbureau Personato was niet op de hoogte van de strenge regels van het IOC die sponsoren verbieden zich tijdens de Olympische Spelen te bemoeien met hun sporter.

ANP
Zevende plek voor estafetteploeg met Dion Dreesens

De Nederlandse estafettemannen, met onder meer Dion Dreesens uit Venray, zijn in de finale van de 4x200 meter vrije slag zevende geworden.

Lapt Venrayse sponsor Olympische regels aan laars?

Met een goedbedoeld Twitter- en Facebookbericht zou het Venrayse uitzend- en wervingsbureau Personato zomaar een eventuele medaille van de Nederlandse estafettezwemmers op het spel kunnen zetten.

Estafettezwemmers met Dion Dreesens naar finale

De estafetteploeg op de 4x200 meter vrije slag, met daarin Dion Dreesens uit Venray heeft de geplaagde Nederlandse zwemploeg dinsdag weer een broodnodig succesje bezorgd.

Rio: Dreesens komt tekort voor halve finales op 200 meter

Zwemmer Dion Dreesens is er zondagavond niet in geslaagd om in Rio de halve finales van de 200 meter vrije slag te bereiken.

Twaalf Limburgers naar Olympische Spelen Rio

De Limburgse afvaardiging naar Rio telt twaalf deelnemers. Dat is woensdag bekend geworden bij het voorstellen van de Nederlandse Olympische ploeg in Scheveningen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten