Veroorzaker ontploffing Heerlen ziet af van hoger beroep

Dimitri O., de veroorzaker van de ontploffing in Heerlen, legt zich neer bij de celstraf van vijf jaar. Hij ziet af van zijn hoger beroep.

Ontplofte flat Heerlen gaat tegen de vlakte

Het restant van het vorig jaar ontplofte flatgebouw aan de Van Weerden Poelmanstraat in Heerlen zal over twee maanden met de grond gelijk zijn gemaakt.

Snel sloop van explosie-flat in Heerlen

Wonen Zuid gaat het zwaar beschadigde appartementenblok aan de Van Weerden Poelmanstraat in Heerlen zo snel mogelijk slopen.

Vijf jaar cel voor veroorzaker ontploffing in Heerlen

Dimitri O. krijgt een celstraf van vijf jaar voor het veroorzaken van de ontploffing in Heerlen. Dat heeft de rechtbank in Maastricht dinsdagmiddag bepaald.

Gaat Dimitri O. de cel in voor de ontploffing in Heerlen?

Dinsdag vindt de uitspraak plaats tegen de verdachte van de explosie aan de Van Weerden Poelmanstraat in Heerlen op 20 april van dit jaar.

Eis: 6 jaar cel voor veroorzaker ontploffing Heerlen

Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag 6 jaar cel geëist tegen de 27-jarige Dimitri O. Hij wordt ervan verdacht de ontploffing in een flat in Heerlen te hebben veroorzaakt.

Veroorzaker explosie flatgebouw Heerlen betuigt spijt

Dinsdag is in de rechtbank in Maastricht het proces tegen Dimtri O. van start gegaan. Hij wordt ervan verdacht de ontploffing in een flat in Heerlen te hebben veroorzaakt.

Heerlen Explosie Flat Ontploffing
Explosie Heerlen kostte Wonen Zuid 3 miljoen euro

De explosie van de flat aan de Van Weerden Poelmanstraat in april dit jaar heeft Wonen Zuid een schadepost van 3 miljoen euro opgeleverd.

Meeste huizen 'explosiegebied' Heerlen weer volledig bewoonbaar

De werkzaamheden aan de huizen in en rondom de Van Weerden Poelmanstraat in Heerlen zijn nagenoeg afgerond.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten