Pistool_HD (7 aug 2020)

Heerlenaar schiet ex-vrouw neer in België

De Belgische politie is op zoek naar een Heerlenaar die verdacht wordt van het neerschieten van zijn ex-vrouw.

Auto crasht in maïsveld, bestuurder verstopt gasfles en vlucht

Een automobilist uit Geleen is in het Belgische Dilsen-Stokkem met zijn wagen gecrasht en daarna te voet gevlucht via de veerpont in Berg aan de Maas. Ook zijn passagier ging er na het ongeval te voet vandoor.

Dronken automobilist ramt geparkeerde auto's

Een dronken man uit Geleen heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het Belgische Dilsen drie geparkeerde auto's geramd.

Obbichtenaar dood na zwaar ongeval vlak over Belgische grens

Een man uit Obbicht is zaterdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval in Dilsen-Stokkem, vlak over de grens bij Urmond.

Nieuw bungalowpark kost 75 miljoen euro

Het nieuwe bungalowpark Terhills met 250 vakantievilla’s dat op de grens van het Belgische Eisden en Lanklaar verrijst, vergt een investering van zo’n 75 miljoen euro

Twee dode mannen gevonden in Lanklaar

In de Belgische grensgemeente Dilsen-Stokkem zijn twee dode Polen gevonden.

Start nieuwe fase van Grensmaasproject

In Belgisch-Limburg wordt deze week gestart met een nieuwe fase van het Grensmaasproject.

Politie brengt slag toe aan grensoverschrijdende wietteelt

De Belgische politie heeft in de grensplaats Dilsen-Stokkem twee broers aangehouden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten