Overslaan en naar de inhoud gaan

Dikke 7 voor dienstverlening van provincie

Geplaatst opdinsdag 2 mei 2017 - 21:57

De provincie krijgt gemiddeld een 7,1 voor haar dienstverlening. Dat cijfer is 0,3 hoger dan in 2010.

Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek dat in opdracht van het provinciebestuur is uitgevoerd door een bureau uit Enschede.

Waardering
Met name burgers en bedrijven vinden dat de dienstverlening flink vooruit is gegaan in vergelijking met 2010. De waardering bij andere overheden en niet-commerciële organisaties is veel minder gestegen. Vooral de inzet en deskundigheid van de provinciale ambtenaren worden als sterke punten genoemd.

Prettig samenwerken
Het is in het algemeen prettig samenwerken met de provincie, zo concluderen de onderzoekers. Ook de bereidheid om klanten te helpen, wordt gewaardeerd. Als zwakke punten komen betrouwbaarheid en inlevingsvermogen naar voren.

Ontevreden
Klanten zijn relatief ontevreden over de tijdige en correcte levering van producten en diensten. Ook moet de informatie van verschillende ambtenaren meer dezelfde zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Jager wilde zwijnen zat fout'
A2 Weert-Eindhoven wordt niet verbreed
Provincie gooit grond in de verkoop
Limburgse vlag
Provincie wil meer investeren dan Essent-geld
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen