Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale schandpaal dreigt voor dief collectebus ziek kind

Geplaatst opdinsdag 13 oktober 2020 - 22:25

Een winkel in Belfeld dreigt met de digitale schandpaal voor de dief van een collectebus, die bedoeld was voor een ernstig ziek kind.

De pot stond bij de kassa van de Marskramer, maar werd dinsdag gestolen. Omdat er bewakingsbeelden zijn van de diefstal, geeft de winkelier de dief kans om in het reine te komen.

Waarschuwing
"Deze persoon heeft precies tot morgenmiddag de tijd om de bus terug te brengen, wij hebben beelden die dan op facebook geplaatst worden", waarschuwt de winkel in huishoudelijke apparatuur op Facebook. De collectebus was voorzien van een foto van de ernstig zieke jongen, en dus duidelijk herkenbaar als voor een goed doel.

Ongeneeslijk ziek
De opbrengst van de collectebus is voor de ongeneeslijk zieke Quinn Brummans uit Reuver. Hij is zes jaar oud, maar heeft de helft van zijn leven in ziekenhuizen doorgebracht. Het geld is bedoeld voor een rolstoelbus waarmee zijn ouders de jongen op uitstapjes kunnen meenemen. Behalve de collectebus wordt ook online met crowdfunding geld ingezameld voor Quinn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen