Organisatie grotfestival geschrokken van vleermuis-ophef

De organisatie van het cultuurfestival Dig Out The Gems is geschrokken van de commotie rondom het evenement.

Douwe Bob zingt songfestivalnummer in Valkenburg

Gejuich in Valkenburg. Douwe Bob onthulde vrijdag zijn songfestivalhit Slow Down en het eerste concert dat de zanger daarna geeft is in de Valkenburgse gemeentegrot.

Festival in mergelgrot Valkenburg mag doorgaan

Het was kantje boord, maar festival Dig Out The Gems in de gemeentegrot in Valkenburg mag doorgaan.

Dikke trui aan bij festival in Valkenburgse grot

De organisatie van festival Dig out the Gems, dat komend weekend z'n debuut beleeft in de Valkenburgse Gemeentegrot, raadt bezoekers aan zich warm te kleden.

Popfestival in grot Valkenburg bijna uitverkocht

De toegangskaarten voor de eerste editie van het popfestival Dig Out the Gems, in het ondergrondse theater van de Gemeentegrot in Valkenburg, zijn zo goed als uitverkocht.

Selah Sue en Douwe Bob naar ondergronds festival Valkenburg

Het nieuwe ondergrondse popcultuurfestival Dig Out The Gems heeft de Belgische zangeres Selah Sue en de Nederlandse singer-songwriter Douwe Bob weten te strikken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten