Overslaan en naar de inhoud gaan

Dievenduo dat vrachtwagen leegroofde op heterdaad betrapt

Geplaatst opvrijdag 21 januari 2022 - 11:32

Twee mannen die donderdagnacht een vrachtwagen vol geluidsapparatuur leegroofden zijn door de politie op heterdaad betrapt. Dit gebeurde op een parkeerplaats naast de A73 bij Oirlo.

Het gaat om twee mannen van 41 en 39 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. Over hun identiteit is verder niks bekend.

Per toeval
Agenten waren bezig met een reguliere patrouille en kwamen per toeval uit bij het dievenduo. Dit was rond 01:45 uur. De boeven hadden een andere vrachtwagen even verder op de parkeerplaats klaargezet om de gestolen spullen in te vervoeren. Daar lag ook al wat geluidsapparatuur in. De vrachtwagen is in beslag genomen en de twee mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex in Venlo.

Gestolen geluidsapparatuur uit vrachtwagen Oirlo (21 jan 2022)
Geluidsapparatuur die uit de vrachtwagen was gestolen.
Foto: Politie
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen