Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven stelen bedrijfsbus van oprit in Born

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 12:13

In Born zijn dieven er in de nacht van donderdag op vrijdag met een bedrijfsbus vandoor gegaan.

De wagen stond bij de eigenaar op de oprit geparkeerd. Toen hij 's ochtends wakker werd, ontdekte hij dat het busje verdwenen was. Het gaat om een bruine Volkswagen Transporter.

Oplossing
De wagen is van het bedrijf Passion4Coffee. Ondanks de diefstal komt het bedrijf niet in de problemen. "Daar heb ik wel een oplossing voor", zo laat de gedupeerde Victor Wetzler weten.

De eigenaar van het busje heeft aangifte gedaan bij de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen