Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven slaan acht keer toe in een paar uur tijd

Geplaatst opwoensdag 30 oktober 2019 - 19:00

Dieven hebben zaterdag tussen 15:00 uur en 23:00 uur zo'n acht keer toegeslagen in de gemeente Leudal.

De inbraken vonden plaats in Haelen, Heythuysen, Baexem, Grathem, Kelpen-Oler en Horn. Dit laat de politie Leudal op Facebook weten.

Donkere dagen
'De klok is een uur teruggezet naar de wintertijd en de donkere dagen zijn weer begonnen. Het dievengilde sloeg afgelopen zaterdag acht keer toe in de gemeente Leudal!', schrijft de politie.

Of de boeven iets buit hebben gemaakt is niet bekend. Ook is het niet bekend of het om dezelfde dieven gaat, of dat er meerdere actief zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen