Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven met bijl en knuppel op de vlucht na beroving

Geplaatst opzondag 28 oktober 2018 - 20:20

In Maastricht is de politie een zoektocht gestart naar twee dieven.

Het duo sloeg zondagavond rond 20:00 uur toe op de Stuwweg. Daar beroofden ze iemand op straat. Ze zouden bewapend zijn met een bijl en een knuppel.

Oranje tas
De twee sloegen na hun daad op de vlucht. Volgens een melding van Burgernet dragen de dieven donkere kleding, handschoenen en hadden ze een doek voor hun mond. Ook hadden ze een opvallende oranje tas met het logo van Thuisbezorgd.nl bij zich.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen