Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven laten oplegger in Weert achter na miljoenenroof

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 7:30

Dieven hebben een in Duiven gestolen oplegger na een miljoenenroof in Weert achtergelaten.

Dat werd dinsdagavond gemeld bij Opsporing Verzocht.

Miljoen
In de nacht van 30 op 31 maart hebben ze hun slag geslagen op een distributieterrein langs de A12 vlakbij Arnhem. Hier hebben ze computerapparatuur ter waarde van 1,2 miljoen euro buitgemaakt. De mannen hebben de apparatuur in een oplegger geladen en zijn er vervolgens vandoor gegaan.

De politie heeft de oplegger later leeg aangetroffen in Weert.

Duitsland
Volgens de politie lijkt het erop dat de daders hebben geprobeerd delen van de buit in Duitsland aan de man te brengen. Van de dieven ontbreekt vooralsnog elk spoor.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen