Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven gooien fiets op spoor: treinverkeer weer hervat

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 7:45

Twee mannen hebben woensdagochtend in Tegelen een krantenbezorger van zijn fiets beroofd en die op het spoor gelegd.

Vervolgens botste een trein tegen de tweewieler. Hierdoor reden er enige tijd geen treinen tussen Tegelen en Reuver. Rond 8:00 werd het treinverkeer weer opgestart.

Krantenbezorger
Volgens een correspondent ter plaatse was de fiets die op het spoor werd gelegd gestolen. Op de Parallelweg is een krantenbezorger beroofd van zijn fiets. Hij stond buiten klaar om kranten te gaan bezorgen toen hij benaderd werd door twee onbekende mannen. De correspondent meldt dat de mannen om voedsel, sigaretten en geld vroegen. Vervolgens werd de bezorger beroofd van zijn fiets en hebben de dieven de tweewieler op het spoor gegooid.

Burgernet
De politie stuurde een Burgernetbericht uit waarin werd gevraagd uit te kijken naar twee mannen van rond de twintig jaar. Rond 7:30 uur werden de gezochte personen aangehouden. Of de arrestatie verband houdt met de diefstal, is vooralsnog onbekend.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen