Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven gooien fiets op spoor: treinverkeer weer hervat

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 7:45

Twee mannen hebben woensdagochtend in Tegelen een krantenbezorger van zijn fiets beroofd en die op het spoor gelegd.

Vervolgens botste een trein tegen de tweewieler. Hierdoor reden er enige tijd geen treinen tussen Tegelen en Reuver. Rond 8:00 werd het treinverkeer weer opgestart.

Krantenbezorger
Volgens een correspondent ter plaatse was de fiets die op het spoor werd gelegd gestolen. Op de Parallelweg is een krantenbezorger beroofd van zijn fiets. Hij stond buiten klaar om kranten te gaan bezorgen toen hij benaderd werd door twee onbekende mannen. De correspondent meldt dat de mannen om voedsel, sigaretten en geld vroegen. Vervolgens werd de bezorger beroofd van zijn fiets en hebben de dieven de tweewieler op het spoor gegooid.

Burgernet
De politie stuurde een Burgernetbericht uit waarin werd gevraagd uit te kijken naar twee mannen van rond de twintig jaar. Rond 7:30 uur werden de gezochte personen aangehouden. Of de arrestatie verband houdt met de diefstal, is vooralsnog onbekend.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen