Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven besmeuren bejaarde (84) met boter en stelen beurs

Geplaatst opdonderdag 24 mei 2018 - 10:14

In Gronsveld is woensdagmiddag een 84-jarige man slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Op de parkeerplaats van de Aldi aan de Burgemeester Frans Cortenraadstraat werd de man, zonder dat hij het merkte, besmeurd met boter.

​Behulpzaam
Twee mannen spraken de senior vervolgens aan en hielpen hem om de vlekken van zijn jas te vegen. Volgens de politie heeft het tweetal de man toen van zijn portemonnee beroofd. Toen de 84-jarige eenmaal door had dat hij zijn beurs miste, waren de dieven hem al gesmeerd.

Burgernet
​Er werd nog een Burgernet bericht verstuurd om uit te kijken naar de zakkenrollers. Volgens de politie werd het tweetal niet meer gevonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen