Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven aan de haal met zwaar aggregaat van brandweer

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2020 - 7:26

Op het oefenterrein naast de brandweerkazerne in Mechelen is vrijdag ingebroken. Dieven hebben een aggregaat gestolen.

De brandweer meldt het voorval op social media.

Geforceerd
Brandweer Mechelen vermoedt dat de ongenode gasten rond 15:00 uur hebben toegeslagen op het terrein aan de Spetsesweide. De toegangspoort was geforceerd. Dat is vermoedelijk gebeurd doordat een voertuig ertegenaan is gereden. Het lijkt erop dat niet één inbreker te werk is gegaan, maar dat die een of meerdere handjes hulp heeft gehad. "Het aggregaat is te zwaar om alleen te tillen", schrijft de brandweer.

De brandweer roept mensen, die regelmatig langs de kazerne de hond uitlaten of mensen die naar het voetbalterrein gaan, en vrijdag tussen 12:00 en 17:30 uur iets hebben gezien zich te melden.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen