Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieven aan de haal met zwaar aggregaat van brandweer

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2020 - 7:26

Op het oefenterrein naast de brandweerkazerne in Mechelen is vrijdag ingebroken. Dieven hebben een aggregaat gestolen.

De brandweer meldt het voorval op social media.

Geforceerd
Brandweer Mechelen vermoedt dat de ongenode gasten rond 15:00 uur hebben toegeslagen op het terrein aan de Spetsesweide. De toegangspoort was geforceerd. Dat is vermoedelijk gebeurd doordat een voertuig ertegenaan is gereden. Het lijkt erop dat niet één inbreker te werk is gegaan, maar dat die een of meerdere handjes hulp heeft gehad. "Het aggregaat is te zwaar om alleen te tillen", schrijft de brandweer.

De brandweer roept mensen, die regelmatig langs de kazerne de hond uitlaten of mensen die naar het voetbalterrein gaan, en vrijdag tussen 12:00 en 17:30 uur iets hebben gezien zich te melden.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen