Overslaan en naar de inhoud gaan

Dievegge in gouden trainingspak vlucht voor politie

Geplaatst opmaandag 12 maart 2018 - 19:50

De politie is op zoek naar een vrouw die uit een winkel zou hebben gestolen in de omgeving Maasniel.

In een bericht op Burgernet omschrijft de politie de vrouw als winkeldief, maar het is niet duidelijk wat er precies is voorgevallen.

Gouden trainingspak
De vrouw zou ongeveer 1.70 meter groot zijn en lang krullend haar hebben. Ze zou tussen de 25 en 30 jaar oud zijn en is, volgens de melding, voorzien van een gezet postuur. Verder is ze wellicht te herkennen aan haar gouden trainingspak. Ze droeg ook een blauwe trui.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen