Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieselspoor veroorzaakt spekgladde wegen in Roermond

Geplaatst opwoensdag 3 november 2021 - 17:55

De brandweer waarschuwt weggebruikers om alert te zijn vanwege gladde wegen in Roermond. Oorzaak is een dieselspoor.

Hierdoor zijn woensdag al verschillende ongelukken gebeurd, laat de brandweer weten. Het verkeer rond het Laurentius Ziekenhuis en op de Venloseweg staat vast.

Verkeer loopt vast
Ook verstuurde de politie een Burgernetbericht. Inwoners van de wijken Broekhin en Maasniel moeten oppassen voor gladheid. Daarnaast zijn de huldiensten nu bezig met het schoonmaken van de Broekhin Zuid, ter hoogte van het Shell-tankstation. Verder zijn er wegdekreinigers ingezet om de puin op te ruimen.

Ramen en deuren sluiten
De brandweer zegt dat de metingen geen gevaarlijke concentraties hebben aangegeven. Bij last van dieselgeur wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten.

Wie verantwoordelijk is voor het dieselspoor, is nog onduidelijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen