Overslaan en naar de inhoud gaan

Dieselspoor veroorzaakt spekgladde wegen in Roermond

Geplaatst opwoensdag 3 november 2021 - 17:55

De brandweer waarschuwt weggebruikers om alert te zijn vanwege gladde wegen in Roermond. Oorzaak is een dieselspoor.

Hierdoor zijn woensdag al verschillende ongelukken gebeurd, laat de brandweer weten. Het verkeer rond het Laurentius Ziekenhuis en op de Venloseweg staat vast.

Verkeer loopt vast
Ook verstuurde de politie een Burgernetbericht. Inwoners van de wijken Broekhin en Maasniel moeten oppassen voor gladheid. Daarnaast zijn de huldiensten nu bezig met het schoonmaken van de Broekhin Zuid, ter hoogte van het Shell-tankstation. Verder zijn er wegdekreinigers ingezet om de puin op te ruimen.

Ramen en deuren sluiten
De brandweer zegt dat de metingen geen gevaarlijke concentraties hebben aangegeven. Bij last van dieselgeur wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten.

Wie verantwoordelijk is voor het dieselspoor, is nog onduidelijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen