Tractor landbouw

Dieseldiefstallen en vernielingen bij landbouwers

Een aantal land- en tuinbouwers in Midden-Limburg heeft de afgelopen dagen dieseldieven op bezoek gehad.

Aanrijding truck en auto bij de Uiver Doenrade nr 1 (16 jan 2020)
Auto rijdt tank van truck lek: alle diesel op wegdek

Als gevolg van een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen is donderdagavond diesel terechtgekomen op de Provincialeweg N276 tussen Doenrade en Sittard.

stock milieuzone
Milieuzone Maastricht: Duitsland geeft geen gegevens

Het invoeren van een milieuzone om vervuilende oude dieselauto's te weren uit de binnenstad van Maastricht blijft onzeker. Duitsland wil namelijk pas kentekengegevens delen nadat een overtreding is vastgesteld.

Limburgse gemeenten zien geen aanleiding om een milieuzone in te stellen
Behalve Maastricht ziet Limburg weinig in milieuzone

Eigenaren van een oude dieselauto kunnen voorlopig ongestoord blijven rondrijden, want Limburgse steden zijn niet van plan om milieuzones in te stellen voor voertuigen met een hoge uitstoot aan schadelijke stoffen.

Duitse locomotief weer op rails getakeld in Venlo

De locomotief in Venlo, die vrijdagochtend in brand is gevlogen, is zondagochtend in alle vroegte weer op de rails getakeld.

Weg dicht voor wegtakelen locomotief Venlo

De locomotief in Venlo, die vrijdagochtend in brand is gevlogen, wordt zaterdagavond weggehaald. Vanwege deze werkzaamheden is de Sloterbeekstraat dicht.

Belgen komen massaal tanken in Limburg

Belgen komen massaal de grens over om diesel te tanken in Limburg.

Zware aanrijding Baexem: N280 nog uren dicht

De N280 bij Baexem gaat naar verwachting in de middag pas weer open vanwege opruimwerkzaamheden na een zware aanrijding tussen een taxi en een vrachtwagen.

Rokende auto nog net op tijd op de vluchtstrook

Een rokende auto heeft op de A2 bij Weert nog net op tijd de vluchtstrook weten te bereiken.

BMW: meer productie Nederland bij harde brexit

Het Duitse autoconcern BMW kan meer productie van de Mini naar Nederland verplaatsen bij een harde brexit.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten