Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenpolitie onderzoekt dode eenden en ganzen in Belfeld

Geplaatst opwoensdag 25 februari 2015 - 15:14

De dierenpolitie gaat samen met de Groene Brigade van de provincie Limburg de zaak van de dode eenden en ganzen in Belfeld onderzoeken.

Dat schrijft Dierenpolitie Limburg op Facebook.

Lugubere vondst
Een natuurfotograaf trof afgelopen zondag een aantal dode eenden en ganzen met afgeknipte poten aan. De man deed de lugubere vondst aan de Loerdijk in Belfeld.

Poten afgeknipt
De fotograaf meende volgens Omroep Venlo in eerste instantie dat de dieren slachtoffer waren geworden van roofvogels, maar toen hij beter keek, bleek dat toch anders te liggen. "Bij een eend was de huid afgestroopt en de poten van meerdere dieren leken afgeknipt", zei hij tegen de omroep.

Lees ook: Poten afgeknipt van eenden en ganzen in Belfeld

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Poten afgeknipt van eenden en ganzen in Belfeld
Dion Graus wil onderzoek naar doodgemartelde kat
Poes in Venlo gruwelijk doodgemarteld
153 meldingen over misstanden met honden in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen