Konijnen Kees en Bella van dierenweide Ark van Aelse (20 okt 2020)

Onthoofding konijn schokt eigenares dierenweide Elsloo

Voor de tweede keer in anderhalf jaar tijd is de dierenweide Ark van Aelse in Elsloo beroofd van dieren. En nu heeft één van de dieren - het Franse hangoorkonijn Bella - het zeker niet overleefd.

varken hangbuikzwijn Tuincentrum Schmitz Vlodrop (27 jul 2020)
Video: dieren tuincentrum Vlodrop al eerder belaagd

Het is niet de eerste keer dat kwaadwillenden het op de dieren bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop hebben gemunt. Zondagavond werd daar een varken neergestoken.

Varkens
Varken neergestoken bij tuincentrum Vlodrop

Bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop in zondagavond een varken neergestoken.

stock puppy hond
Man opgepakt voor dierenmishandeling: hond weggehaald

De politie heeft vrijdag een 32-jarige man uit Kerkrade aangehouden vanwege dierenmishandeling.

Honden verwaarloosd Maarheeze - 26 sep 2019
Maja kocht verwaarloosde pup: 'Ik ben erin getuind'

Maja Marcelissen uit Venlo kocht vier jaar geleden een puppy bij de fokker in Maarheeze waar donderdag tientallen verwaarloosde puppy's werden gevonden. "Ik ben er gewoon in getuind."

Jongeren mishandelen zwangere pony's in wei Roermond

Een aantal zwangere Shetlandpony's is vrijdagavond door een groep jongeren mishandeld in een wei aan de Heinsbergerweg in Roermond.

Visser gebruikt levende goudvissen als aas

Een visser die levende goudvissen als aas gebruikte, heeft dat in Weert met een fikse boete moeten bezuren.

Gruwelijk: opengesneden zwaan gevonden

In Maasbree is woensdagochtend een zwaan gevonden waarvan de borst was opengesneden. Dat meldt de Dierenambulance Noordelijk Limburg.

LTO ontstemd over handelen Animal Rights

De Land- en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO) heeft geen goed woord over voor de manier waarop Animal Rights te werk is gegaan.

Eigenaar 'horrorkippenstal' ontdaan door undercoverbeelden

De eigenaar van de kippenstal in Nederweert, die te zien is in een filmpje van Animal Rights, is ontdaan over de manier waarop zijn bedrijf in beeld is gebracht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten