Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierendag: deze dierenfoto's kregen de meeste stemmen...

Geplaatst opvrijdag 4 oktober 2019 - 9:02

Het is dierendag. Dé dag om iets meer aandacht aan jouw huisdier te besteden. En: wij maken vandaag de drie winnaars van onze dierenfotowedstrijd bekend.

In totaal werden er precies 1.347 dierenfoto's ingestuurd. Zij verdienen vrijdag op dierendag alle aandacht. Bekijk daarom hier de dierenfoto's.

Honden
In Limburg zijn honden veruit de populairste huisdieren. We kregen dan ook de meeste hondenfoto's binnen: bijna 1.000 stuks. Het mag dan ook geen verrassing heten dat een hondenfoto de meeste stemmen van allemaal kreeg. Deze prins charming Mats kan niet wachten tot het nieuwe carnavalseizoen weer begint. Alaaf!

"ALAAF! Onze toller Mats kan al niet wachten tot het nieuwe carnavalsseizoen"
Foto: Layla van Eeden

Katten
De allerleukste kattenfoto is van Sylvester uit Heerlen. Nieuwsgierig aan het uiteinde van dit rolletje.

Foto: Judith Gijzels

Andere dieren
Op dierendag zetten we natuurlijk alle dieren in het zonnetje, niet alleen de honden en de katten. Ook dit jaar kregen we weer heel veel verschillende andere dierenfoto's binnen. Van cavia's en konijnen tot alpaca's en landschildpadden.

De foto van cavia Rumy kreeg in deze categorie de meeste stemmen. Het diertje overleed vorig maand, maar zijn baasjes zullen het diertje nooit vergeten.

"Lieve Rumy is niet meer bij ons sinds een paar dagen, maar voor altijd in onze herinneringen"
Foto: Daniëlle Hameleers

De drie winnaars krijgen van ons een mooie prijs om hun huisdier extra in het zonnetje te zetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen