Leukste huisdier

Wat is het populairste huisdier in Limburg: katten of honden? Upload een foto van jouw huisdier in en beslis de strijd in jouw voordeel. Ook als je geen kat of hond hebt, kun je meedoen. Misschien zijn andere dieren wel veel leuker...
Diereninzegening

Dierendag in Limburg: inzegening en een lekker hapje

Voor sommige huisdieren in Maastricht was het wel een hele bijzondere dierendag. Ze werden gezegend door de deken van de Sint Servaasbasiliek.

Huub en Truus Janssen uit Venlo met jachtluipaard
Echtpaar heeft overleden jachtluipaard nog steeds in huis

Voor Huub en Truus Janssen uit Venlo is dierendag altijd een dag om stil te staan bij het gemis van hun jachtluipaard Solo.

Varkens
Werelddierendagtaart voor de varkens

Vanwege Werelddierendag werd bij de familie Lemans in Berg aan de Maas een Werelddierendagtaart aan enkele van de drieduizend varkens die de familie heeft, gevoerd.

Kat in boom
Limburgse brandweer zelden naar kat in boom

De Limburgse brandweer hoeft zich amper bezig te houden met dieren in nood.

Dier poes feest
Dierendag: deze dierenfoto's kregen de meeste stemmen...

Het is dierendag. Dé dag om iets meer aandacht aan jouw huisdier te besteden. En: wij maken vandaag de drie winnaars van onze dierenfotowedstrijd bekend.

Huisdieren op ziekenbezoek
VieCuri start proef: huisdieren op ziekenbezoek

Patiënten die langere tijd in het VieCuri moeten blijven, hoeven hun huisdier niet meer te missen. Het Venlose ziekenhuis start een proef waarbij je hond of kat een ziekenbezoek kunnen brengen.

Heb jij het leukste huisdier van Limburg? Stuur een foto!

Ook dit jaar willen we speciaal voor dierendag onze huisdieren weer in het zonnetje zetten. Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in.

Dierendag: deze dierenfoto's kregen de meeste stemmen...

Het is dierendag vandaag. Dé dag om iets extra's te doen voor jouw huisdier. En: wij maken vandaag de drie winnaars van de dierenfotowedstrijd bekend.

Stem op de leukste dierenfoto van Limburg

Speciaal voor dierendag willen we onze huisdieren in het zonnetje zetten. Stem nu op een foto van je favoriete hond, kat of ander huisdier?

Dierendag: deze dierenfoto's kregen de meeste stemmen...

Vandaag is het dierendag. Dé dag om iets extra's te doen voor jouw huisdier. Bovendien maken we vandaag de drie winnaars van onze fotowedstrijd bekend.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten