flixbus (11 jun 2020)

FlixBus hervat dienstregeling in Limburg

FlixBus hervat vanaf 18 juni weer de dienstregeling in Limburg. De bussen gaan in eerste instantie vooral naar de nabijgelegen landen België, Duitsland en Frankrijk.

Bus Arriva
Arriva past dienstregeling aan vanwege coronavirus

Arriva past de dienstregeling aan vanwege het coronavirus. Vanaf woensdag rijden bussen volgens de vakantiedienstregeling.

Bus Arriva
Nieuwe dienstregeling: Toverland elke dag bereikbaar met bus

Attractiepark Toverland in Sevenum is vanaf 15 december ook in het weekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Geen nieuwe dienstregeling voor 'gedupeerde' scholieren

Het provinciebestuur vindt niet dat Arriva de nieuwe dienstregeling van lijn 55 moet aanpassen ten behoeve van een aantal scholieren uit Ubachsberg dat naar het Sophianum College in Gulpen moet.

Arriva: 'Een dienstregeling is nooit in beton gegoten'

Vervoersbedrijf Arriva staat open voor signalen van reizigers om de dienstregeling te verbeteren.

Klachtenregen over nieuwe dienstregeling

De nieuwe dienstregeling in het openbaar vervoer die zondag in is gegaan, is voor veel Limburgse reizigers problematisch.

'Ziekteverzuim onder Arriva hoger dan bij Veolia'

Chauffeurs en machinisten van Arriva zijn vaker ziek dan in de tijd dat Veolia nog het openbaar vervoer in Limburg verzorgde.

Nieuwe dienstregeling: Vloek of zegen?

Opgelet! Zondag 10 december is het weer tijd voor de jaarlijkse aanpassingen in de dienstregeling van het openbaar vervoer.

Slepen met koffers: directe trein naar Schiphol verdwijnt

De NS schrapt de rechtstreekse trein vanuit Zuid-Limburg naar Schiphol. Dat gebeurt per 10 december als de nieuwe dienstregeling ingaat.

Extra treinen en aangepaste dienstregeling rondom Pinkpop

Dit weekend rijden er extra treinen en is er een aangepaste dienstregeling in verband met Pinkpop

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten