Overslaan en naar de inhoud gaan

Diego Maradona en Maurice Graef samen op het voetbalveld

Geplaatst opdonderdag 24 augustus 2017 - 21:35

Voormalig VVV-speler Maurice Graef en de Argentijnse voetbalvedette Diego Armando Maradona hebben donderdagavond samen op het veld gestaan.

De Argentijn en de doelpuntenmachine van weleer uit Horn waren te gast in het Brabantse Mierlo om hier een voetbalclinic te geven.

Onzeker
De komst van Maradona was onzeker. Het zou niet voor het eerst zijn dat de vedette niet zou komen opdagen. Maar de fans en voetballiefhebbers in Mierlo hadden geluk. De Argentijn was op tijd aanwezig en liet zelfs zijn kunsten nog even zien op het veld.

Ophef
Vorig jaar zou Pluisje naar Heksenberg komen om een bezoekje aan de doodzieke Fernando Ricksen te brengen. Uiteindelijk kwam hij niet opdagen.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Clinic
Graef draaide de clinic in Mierlo in elkaar. De oud-voetballer werd woensdag gebeld of hij hier een training wilde komen geven. Toen hij vernam dat Maradona acte de présence zou geven, ging hij overstag. De Argentijn is een grote held van Graef.

Lees ook: Maurice Graef geeft clinic met voetbalvedette Maradona

Trainingskamp
Maradona verblijft al een aantal weken in Nederland. Hij is trainer van FC Fujairah, een ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten. Met dat team is hij op trainingskamp in Mierlo.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen