Overslaan en naar de inhoud gaan

Diego Maradona en Maurice Graef samen op het voetbalveld

Geplaatst opdonderdag 24 augustus 2017 - 21:35

Voormalig VVV-speler Maurice Graef en de Argentijnse voetbalvedette Diego Armando Maradona hebben donderdagavond samen op het veld gestaan.

De Argentijn en de doelpuntenmachine van weleer uit Horn waren te gast in het Brabantse Mierlo om hier een voetbalclinic te geven.

Onzeker
De komst van Maradona was onzeker. Het zou niet voor het eerst zijn dat de vedette niet zou komen opdagen. Maar de fans en voetballiefhebbers in Mierlo hadden geluk. De Argentijn was op tijd aanwezig en liet zelfs zijn kunsten nog even zien op het veld.

Ophef
Vorig jaar zou Pluisje naar Heksenberg komen om een bezoekje aan de doodzieke Fernando Ricksen te brengen. Uiteindelijk kwam hij niet opdagen.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Clinic
Graef draaide de clinic in Mierlo in elkaar. De oud-voetballer werd woensdag gebeld of hij hier een training wilde komen geven. Toen hij vernam dat Maradona acte de présence zou geven, ging hij overstag. De Argentijn is een grote held van Graef.

Lees ook: Maurice Graef geeft clinic met voetbalvedette Maradona

Trainingskamp
Maradona verblijft al een aantal weken in Nederland. Hij is trainer van FC Fujairah, een ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten. Met dat team is hij op trainingskamp in Mierlo.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen