Diego Maradona en Maurice Graef samen op het voetbalveld

Voormalig VVV-speler Maurice Graef en de Argentijnse voetbalvedette Diego Armando Maradona hebben donderdagavond samen op het veld gestaan.

Maurice Graef geeft clinic met voetbalvedette Maradona

Voormalig doelpuntenmachine Maurice Graef heeft woensdag een bijzonder telefoontje gekregen. Of hij een voetbalclinic wilde verzorgen met de Argentijse vedette Diego Armando Maradona.

Petermann: geen getekend contract over komst Maradona

Christian Petermann kan geen ondertekend contract laten zien dat de komst van Maradona naar Brunssum bevestigt.

'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'

De organisator die vergeefs probeerde Maradona naar België te halen zegt dat er geen concrete afspraken zijn gemaakt dat de voetballegende ook naar Nederland zou komen.

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'

13 november 2016, de dag dat Diego Maradona niet naar Heksenberg kwam. Organisator Christian Petermann is woedend en overweegt zelfs juridische stappen.

Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Diego Maradona heeft op Facebook zijn excuses aangeboden omdat hij niet is komen opdagen op het Fernando Ricksen-benefiet en een evenement in België.

Heksenberg schrapt 'Maradona-evenement' definitief

De Heerlense voetbalclub Heksenberg heeft de geplande maar onzeker geworden activiteiten met Diego Maradona definitief afgelast.

ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig

De komst van Diego Maradona naar Limburg lijkt op niets uit te lopen. Ook zaterdag zat de Argentijnse vedette niet in het geplande vliegtuig.

Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg

Louis van Gaal doet een persoonlijke oproep aan Diego Maradona om dit weekend toch absoluut naar Limburg te komen.

Maradona weer niet op vliegtuig, komst uiterst onzeker

Diego Maradona is nog altijd niet op weg naar Heerlen. Ook vrijdag zat hij weer niet in het geplande vliegtuig.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten