Overslaan en naar de inhoud gaan

Diego blij met de plopkap van die andere Diego

Geplaatst opzaterdag 28 november 2020 - 17:16

Maastrichtenaar Diego van Gulik is ontzettend blij met zijn plopkap met handtekening van de deze week overleden Diego Maradona.

De 17-jarige voetbalfan kwam drie jaar geleden na een actie op internet in het bezit van de gesigneerde plopkap.

Trainingskamp in Mierlo
Verslaggever Edwin Vossen liet bij een bezoek aan een trainingskamp in het Brabantse Mierlo de microfoonbeschermkap door de Argentijnse voetbalgrootheid signeren. Een paar dagen later werd de schuimdop in een actie op de website van L1 gegund aan de meest originele inzending.

Vernoemd naar Maradona
De Maastrichtse Diego won, omdat hij door zijn ouders is vernoemd naar de voormalige speler van onder andere Barcelona en Napoli.

De beste volgens zijn vader
Diego van Gulik: "Volgens mijn vader was Maradona de beste voetballer die hij ooit gezien had. Hij was een groot bewonderaar van hem. Ik ben toen naar filmpjes van Maradona gaan kijken en zie dat mijn vader gelijk had. Hij is ook echt een geweldige voetballer."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen