Overslaan en naar de inhoud gaan

Diefstal bij autobedrijf in Echt

Geplaatst opvrijdag 27 september 2019 - 14:58

Dieven hebben vrijdagmiddag bij een autobedrijf in Echt geld gestolen.

Dat meldt de politie via Twitter.

Autobedrijf
Het gaat om een diefstal op klaarlichte dag bij een autobedrijf aan de Voltaweg. In die straat zijn meerdere autobedrijven gevestigd.

Buit onbekend
De politie werd rond 14:45 uur gealarmeerd. In eerste instantie ging de politie uit van een overval, maar eenmaal ter plaatse bleek het om een diefstal te gaan. Hoeveel geld er is buitgemaakt is nog niet bekend.

Kleine zwarte auto
Er is een bericht via Burgernet verstuurd om uit te kijken naar twee mannen. Ze zijn gevlucht in een kleine zwarte auto.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen