Konijnen Kees en Bella van dierenweide Ark van Aelse (20 okt 2020)

Onthoofding konijn schokt eigenares dierenweide Elsloo

Voor de tweede keer in anderhalf jaar tijd is de dierenweide Ark van Aelse in Elsloo beroofd van dieren. En nu heeft één van de dieren - het Franse hangoorkonijn Bella - het zeker niet overleefd.

fbff12c9-af85-4486-85be-b709d49cba27
'Opvallende' 45 kilometer auto gestolen in Maastricht

Dieven hebben in de nacht van zaterdag op zondag in Maastricht een 45 kilometer autootje gestolen.

Deurbel
Opnieuw nepmedewerkers Envida aan de slag in Maastricht

Zorgbedrijf Envida waarschuwt ouderen in Maastricht dat er opnieuw oplichters actief zijn die zich voordoen als medewerkers van het bedrijf.

Politie stock donker
Tieners met taser stelen scooter van man in Echt

Twee tienerjongens hebben woensdagavond laat in Echt een man bestolen van zijn scooter. Ze gebruikten daarbij een taser.

Collectebus Quinn Brummans Reuver
Digitale schandpaal dreigt voor dief collectebus ziek kind

Een winkel in Belfeld dreigt met de digitale schandpaal voor de dief van een collectebus, die bedoeld was voor een ernstig ziek kind.

iStock-1211174773
Man opgepakt na diefstal van een skelet

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Kerkrade een 45-jarige man opgepakt die met een skelet over straat rende.

fiets, damesfiets, slot, paal, fietsendief, fietsendiefstal (stock)
Aanhanger met gestolen fietsen opgespoord dankzij lokfiets

De politie van Venlo heeft door de inzet van een lokfiets kunnen voorkomen dat een aanhanger vol gestolen fietsen rap naar het buitenland verdween.

fietsendief diefstal gulpen-wittem (10 okt 2020)
Dieven in fietsendiefstalparadijs Gulpen-Wittem aangehouden

De politie in het Heuvelland heeft vrijdag in Gulpen-Wittem vier vermeende fietsendieven aangehouden.

Bidprentjes stock
Maastrichtse bidprentjesboef vrijgesproken: geen bewijs

Bidprentjesboef Rafaël N. (52) blijft een vrij man. Hij zou verschillende mensen hebben opgelicht en een enkeling zelfs hebben mishandeld om aan een bidprentje te komen, maar de rechter ziet daarvoor geen bewijs.

Politie stock donker
Dieven vernielen deur na mislukte inbraak in Horst

Twee mannen hebben de deur van een woning in Horst vernield toen ze daar probeerden in te breken. De oplettende bewoner wist hen buiten te houden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten