Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dief in Venlo steelt alleen fietsen van merk Gazelle

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 12:15

In de omgeving van het Pastoor Kierkelsplein in Venlo worden de laatste tijd met regelmaat fietsen gestolen.

De dief of dieven stelen daarbij enkel fietsen van het merk Gazelle.

Wijkagent
De diefstallen vinden vooral plaats ter hoogte van gemeenschapshuis de Bantuin. Dat zegt een Venlose wijkagent op Facebook.

Fietsen
De dieven maken geen onderscheid in dames- of herenfietsen, maar zijn volgens de wijkagent wel alleen geïnteresseerd in stalen rossen van het merk Gazelle.

In bosjes liggen
De agent roept mensen op om extra op te letten en vooral ook aangifte te doen. "Met de informatie kunnen we een onderzoek opstarten en zelf een tijdje in de bosjes gaan liggen om een dader te pakken te krijgen."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Gele kanarie
Arcenaar beroofd van 25 kanaries
Politie pinpas Blerick 23-07-2015
Politie zoekt naar pinpasdief in Blerick
Weertse winkelier zet foto van kassagraaier op Facebook
Drie juwelendieven opgepakt op A67 bij Venlo
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen