Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dief van restaurantkluis vol in beeld

Geplaatst opdinsdag 3 mei 2016 - 19:39

Een man die onlangs een kluis wegsleepte uit een restaurant in Heerlen, is gefilmd door een bewakingscamera.

De diefstal gebeurde op 21 april, maar de politie heeft het beeld nu pas vrijgegeven.

Rondsnuffelen
Te zien is een man die in het horecapand aan de Kloosterkensweg rondsnuffelt, ook in ruimtes waar geen publiek mag komen. Hij kijkt onder meer in jaszakken. Uiteindelijk vindt hij een kluis, die hij met een doek bedekt mee naar buiten zeult. Zijn bezigheden vielen niemand op omdat het op dat moment erg druk was in de zaak.

Tatoeage
De man draagt een bril en heeft een opvallende tatoeage in zijn nek. De politie wil niet bekendmaken wat er in de kluis zat. "Dat is daderinformatie", zegt een woordvoerster.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Gestolen crossmotor teruggevonden in Heerlen
Dievenwagen klemgezet op A76 bij Spaubeek
Koperdieven uit Hoensbroek op heterdaad betrapt in Echt
Drie autodieven opgepakt in Heerlen
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen