Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dief van restaurantkluis vol in beeld

Geplaatst opdinsdag 3 mei 2016 - 19:39

Een man die onlangs een kluis wegsleepte uit een restaurant in Heerlen, is gefilmd door een bewakingscamera.

De diefstal gebeurde op 21 april, maar de politie heeft het beeld nu pas vrijgegeven.

Rondsnuffelen
Te zien is een man die in het horecapand aan de Kloosterkensweg rondsnuffelt, ook in ruimtes waar geen publiek mag komen. Hij kijkt onder meer in jaszakken. Uiteindelijk vindt hij een kluis, die hij met een doek bedekt mee naar buiten zeult. Zijn bezigheden vielen niemand op omdat het op dat moment erg druk was in de zaak.

Tatoeage
De man draagt een bril en heeft een opvallende tatoeage in zijn nek. De politie wil niet bekendmaken wat er in de kluis zat. "Dat is daderinformatie", zegt een woordvoerster.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gestolen crossmotor teruggevonden in Heerlen
Dievenwagen klemgezet op A76 bij Spaubeek
Koperdieven uit Hoensbroek op heterdaad betrapt in Echt
Drie autodieven opgepakt in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen