Overslaan en naar de inhoud gaan

Dief steelt op brutale wijze 10 mille bij horecazaak

Geplaatst opdinsdag 22 augustus 2017 - 19:52

Een dief heeft dinsdagmiddag een groot geldbedrag gestolen bij een horecazaak in Maastricht.

De man sloeg om 13:50 uur op brutale wijze toe bij de populaire uitgaansgelegenheid De Feesfebrik aan de Markt.

10.000 euro
Terwijl medewerkers van de zaak in gesprek waren met leveranciers, zag de man zijn kans schoon. "We hadden de voordeur van de horecazaak open staan en zo is hij ongezien naar boven geglipt", zeggen eigenaren Jolanda en Roel Smeets. Volgens de ondernemers heeft hij daar een bedrag van meer dan 10.000 euro meegenomen. "Verschrikkelijk voor de werknemers die hard het weekend gewerkt hebben."

Video
Smeets, die ook eigenaar is van Biertaverne De Gouverneur, heeft de bewakingbeelden van de diefstal op Facebook gezet. Dit in de hoop dat iemand de dief herkent. In de video is te zien hoe een jongeman het geld van het bureau pakt en dit in zijn tas steekt. Daarna is hij er via de Grote Gracht vandoor gegaan, zo zegt de horecabaas. "De gouden tip wordt flink beloond."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen