Overslaan en naar de inhoud gaan

Dief slaat slag bij slapende vrouw uit Panningen

Geplaatst opvrijdag 30 oktober 2015 - 16:44

Bij een bejaarde vrouw uit Panningen is tijdens haar slaap ingebroken, zo ontdekte zij vrijdagochtend.

De inbreker kwam de woning aan de Marechausseestraat binnen door het sleutelkastje open te breken. De bewoonster lag in bed tijdens de inbraak, die in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 22:45 uur en 3:00 uur moet zijn gepleegd.

Het is de politie nog niet gelukt om de dader op te sporen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gefilmde inbreker Weert gearresteerd
Zakkenroller gebruikt wisseltruc met wisselend succes
Oeps: Vrouw steelt kapotte ventilator bij Albert Heijn
Schuren zijn vaker het doelwit van inbrekers
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen