Overslaan en naar de inhoud gaan

Dief plundert kleedlokaal voetbalclub Tegelen

Geplaatst opwoensdag 27 september 2017 - 11:26

Een onbekende man heeft dinsdagavond verschillende spullen meegenomen uit het kleedlokaal van een voetbalclub in Tegelen.

Terwijl de spelers van Sportclub Irene voor hun training op het veld stonden, drong de in een paarse hoodie geklede man even voor 21:00 uur het clubgebouw binnen. Hij ging er met verschillende bezittingen van de voetballers vandoor, waaronder mobiele telefoons.

De club heeft bewakingsbeelden van de dief op Facebook gezet, die al meer dan 1300 keer gedeeld zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen