Overslaan en naar de inhoud gaan

Dief opgepakt met koffer vol damesschoenen en gereedschap

Geplaatst opzaterdag 23 januari 2021 - 9:47

Na een golf aan inbraken in Tegelen heeft de politie vrijdagavond iemand gearresteerd.

De politie zag woensdag- en donderdagnacht een ongebruikelijke toename van inbraken en verdachte situaties in de Tegelse wijk Op de Heide. Na een tip van een buurtbewoner heeft de politie een verdachte opgepakt.

Gereedschap en damesschoenen
De arrestant had veel spullen in zijn bezit en wordt verdacht van diefstal en heling. De politie zoekt de rechtmatige eigenaren van de spullen. Op foto's van de buit zijn vooral veel gereedschapsmachines te zien zoals een boor, slijptol en decoupeerzaag. Daarnaast is een koffer aan damesschoenen teruggevonden en had de verdachte levensmiddelen in bezit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen