Overslaan en naar de inhoud gaan

Dief loopt tegen de lamp door 'Zoek mijn iPhone'-functie

Geplaatst opmaandag 16 augustus 2021 - 9:39

Een dief is zondag in het centrum van Maastricht in de boeien geslagen voor het stelen van een rugzak.

Dat meldt de politie maandag.

Voorbereidingen studentenintroductieweek
Leden van de Werkgroep INKOM waren druk bezig met de voorbereidingen van de jaarlijkse introductieweek voor nieuwe studenten. Op de Markt hielden zij zich bezig met het uitzetten van een belijning toen een rugzak van een van de organisatoren verdwenen was. De student zag patrouilleerde agenten lopen en trok hen aan de mouw.

Camerabeelden en app
Door middel van camerabeelden had de politie een verdachte in beeld. Ondertussen schakelde de student de 'Zoek mijn iPhone'-functie in, waarna de gestolen spullen opgespoord konden worden. Met deze app kunnen Apple-gebruikers hun apparaten terugvinden. Mede dankzij de applicatie hielden de agenten de dief aan.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen