Overslaan en naar de inhoud gaan

Dichtgespijkerd 'Hells Angels-pand' wordt grand café

Geplaatst opmaandag 28 november 2016 - 6:00

Wiertz Company heeft het pand op de Markt in Kerkrade gekocht waar eerder de Hell Angels hun oog op hadden laten vallen.

De uitzendorganisatie opent op die plek het nieuwe grand café Booze 'n Bites.

Dichtgetimmerd
De Hells Angels hadden in 2014 na een aanbetaling op een voorgekomen koop alvast de sleutel gekregen van het gebouw. Jos Som liet het pand driekwart jaar later dichttimmeren in verband met het volgens hem intimiderende gedrag van motorclubleden. De burgemeester en zijn gezin konden daarna uit veiligheidsoverwegingen enkele dagen niet in hun eigen huis slapen.

Extra verdieping
Het gebouw krijgt er nu een verdieping bij, waardoor het straks uit drie etages bestaat. De gevel verandert ook van uiterlijk, omdat hij voor een groot deel uit glas komt te bestaan. Het streven is om voor het WMC in juli open te gaan, al betwijfelt Dionne Wiertz of dat gaat lukken.

Lees maandag meer in De Limburger over de plannen van Wiertz met dit pand.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen