Kerstdiner voor mensen met slikproblemen

Vijf gangen kerstmenu zonder te kauwen

Zonder boom, lichtjes of lekker eten is Kerstmis geen Kerstmis. Maar hoe vier je de feestdagen als je niet kunt kauwen of slikken?

Kliniek
Ook Limburgs protest tegen korting forensische zorg

STEVIG, zorgverlener voor mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen, heeft samen met nog zes collega-instellingen een kort geding aangespannen tegen het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Monique Caubo en Cecile Stallenberg Dichterbij Gennep
Dichterbij-bestuurders maken excuses na schandaal

Een melding van mogelijke mishandeling op een zorglocatie van Dichterbij in Gennep bleef maandenlang binnenskamers. Bestuurders van de zorgorganisatie maken hiervoor excuses.

Dichterbij Gennep
Dichterbij deed eind 2018 al aangifte van misbruik

Zorginstelling Dichterbij heeft eind vorig jaar zelf aangifte gedaan tegen een aantal uitzendkrachten, vanwege ernstig misbruik van zwaar gehandicapte jongeren.

Zorgcentrum Dichterbij ontruimd vanwege brand

Zorgcentrum Dichterbij aan de Wanssumseweg in Oostrum is donderdagavond geëvacueerd vanwege een kleine brand.

Verstandelijk gehandicapte man vermist in Ottersum

Een verstandelijk gehandicapte man uit Ottersum wordt sinds woensdagochtend vermist.

Vakbonden eisen rem op reorganisatie Dichterbij

Vakbonden eisen dat zorginstelling Dichterbij haar geplande reorganisatie opschort.

Zorginstelling Dichterbij schrapt opnieuw veel banen

Zorginstelling Dichterbij gaat tientallen banen schrappen bij de dagbesteding. Volgens de organisatie gaat zo'n tien tot vijftien procent van het werk verdwijnen.

Eerst behandeling voor ontuchtverdachte Noord-Limburg

Angelo W. (24) uit Vlaardingen begint eerst aan een behandeltraject bij instelling Dichterbij in Oostrum voordat hij terecht zal staan voor het plegen van ontucht in Horst, Lottum en Venlo.

Brand bij zorginstelling Dichterbij in Oostrum

Bij zorginstelling Dichterbij in Oostrum heeft een kamer van een woonblok vrijdagavond vlam gevat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten