Overslaan en naar de inhoud gaan

Dichte mist in Midden- en Noord-Limburg

Geplaatst opdinsdag 10 november 2020 - 6:45

Het verkeer in het midden en noorden van de provincie moet dinsdagmorgen rekening houden met dichte mist.

Het zicht is in het midden van de provincie op verschillende plekken niet meer dan zo'n 150 meter. De mist is niet heel dik, en zal naar verwachting in de loop van de ochtend optrekken.

Regen
Volgens MeteoLimburg maakt de mist plaats voor bewolking en opklaringen, en loopt de temperatuur op tot ongeveer 15 graden. In de loop van de middag gaat het langdurig regenen.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen