Overslaan en naar de inhoud gaan

D'Hoore en Majerus verlengen contract bij Boels-Dolmans

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2020 - 19:12

De wielrensters Jolien D’hoore en Christine Majerus hebben hun contract met de Limburgse wielerploeg Boels-Dolmans met een jaar verlengd.

Voor de Belgische D'Hoore wordt 2021 het laatste jaar dat ze actief zal zijn in het wielerpeleton.

Geen twijfel
Ik heb niet lang getwijfeld toen de ploeg mij een nieuw contract aanbood”, zegt de 30-jarige D’hoore. “Ik ben de enige Belgische in een Nederlandse ploeg en toch voelde ik me hier meteen thuis.

Majerus blijft ook
Ook de Luxemburgse kampioene Christine Majerus blijft de ploeg trouw. Zij tekende voor twee jaar bij.

Van der Breggen, Pieters en Blaak
Eerder verlengden olympisch kampioene Anna van der Breggen, Europees kampioene Amy Pieters, voormalig wereldkampioene Chantal Blaak en het Nederlandse talent Lonneke Uneken hun contract al.

Laatste seizoen hoofdsponsor
Wielerploeg Boels-Dolmans rijdt dit seizoen voor het laatst in de vertrouwde oranje kleurstelling. Het Limburgse verhuurbedrijf heeft aangegeven niet meer als sponsor van de succesvolle wielerploeg verder te willen gaan. De ploeg blijft wel bestaan. Het Belgische SD Worx wordt de nieuwe hoofdsponsor.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond