Overslaan en naar de inhoud gaan

D'Hoore en Majerus verlengen contract bij Boels-Dolmans

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2020 - 19:12

De wielrensters Jolien D’hoore en Christine Majerus hebben hun contract met de Limburgse wielerploeg Boels-Dolmans met een jaar verlengd.

Voor de Belgische D'Hoore wordt 2021 het laatste jaar dat ze actief zal zijn in het wielerpeleton.

Geen twijfel
Ik heb niet lang getwijfeld toen de ploeg mij een nieuw contract aanbood”, zegt de 30-jarige D’hoore. “Ik ben de enige Belgische in een Nederlandse ploeg en toch voelde ik me hier meteen thuis.

Majerus blijft ook
Ook de Luxemburgse kampioene Christine Majerus blijft de ploeg trouw. Zij tekende voor twee jaar bij.

Van der Breggen, Pieters en Blaak
Eerder verlengden olympisch kampioene Anna van der Breggen, Europees kampioene Amy Pieters, voormalig wereldkampioene Chantal Blaak en het Nederlandse talent Lonneke Uneken hun contract al.

Laatste seizoen hoofdsponsor
Wielerploeg Boels-Dolmans rijdt dit seizoen voor het laatst in de vertrouwde oranje kleurstelling. Het Limburgse verhuurbedrijf heeft aangegeven niet meer als sponsor van de succesvolle wielerploeg verder te willen gaan. De ploeg blijft wel bestaan. Het Belgische SD Worx wordt de nieuwe hoofdsponsor.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen