Overslaan en naar de inhoud gaan

D'Hoore en Majerus verlengen contract bij Boels-Dolmans

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2020 - 19:12

De wielrensters Jolien D’hoore en Christine Majerus hebben hun contract met de Limburgse wielerploeg Boels-Dolmans met een jaar verlengd.

Voor de Belgische D'Hoore wordt 2021 het laatste jaar dat ze actief zal zijn in het wielerpeleton.

Geen twijfel
Ik heb niet lang getwijfeld toen de ploeg mij een nieuw contract aanbood”, zegt de 30-jarige D’hoore. “Ik ben de enige Belgische in een Nederlandse ploeg en toch voelde ik me hier meteen thuis.

Majerus blijft ook
Ook de Luxemburgse kampioene Christine Majerus blijft de ploeg trouw. Zij tekende voor twee jaar bij.

Van der Breggen, Pieters en Blaak
Eerder verlengden olympisch kampioene Anna van der Breggen, Europees kampioene Amy Pieters, voormalig wereldkampioene Chantal Blaak en het Nederlandse talent Lonneke Uneken hun contract al.

Laatste seizoen hoofdsponsor
Wielerploeg Boels-Dolmans rijdt dit seizoen voor het laatst in de vertrouwde oranje kleurstelling. Het Limburgse verhuurbedrijf heeft aangegeven niet meer als sponsor van de succesvolle wielerploeg verder te willen gaan. De ploeg blijft wel bestaan. Het Belgische SD Worx wordt de nieuwe hoofdsponsor.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen