Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Deze zomer weer Tour de L1mbourg bij L1

Geplaatst opvrijdag 14 april 2017 - 16:12

L1 komt ook komende zomer weer met het programma Tour de L1mbourg.

Tijdens de Ronde van Frankrijk zal de omroep iedere dag vanuit een andere gemeente in Limburg gasten ontvangen en spreken over de Ronde van Frankrijk.

Frankrijk
Verslaggevers Kim Langeslag en Bas van Mulken reizen naar Frankrijk om reportages te maken van de Limburgse renners in koers en de supporters langs de kant van de weg.

Op vrijdag 30 juni is de eerste aflevering van Tour de L1mbourg vanuit Beesel, niet ver van de Grand Départ in Dusseldorf. Op zondag 23 juli wordt de hele Tour afgesloten in Heerlen.

Gert Jakobs
Oud-wielrenner Gert Jakobs wordt dagelijks vaste tafelgast van presentator Sander Kleikers. Daarnaast worden steeds twee andere gasten uitgenodigd om te spreken over de sport en de regio.

Live op tv en radio
Tour de L1mbourg is dagelijks live te zien op L1 TV om 17:50 uur met herhalingen om 20:50 en 22:50 uur. L1 Radio zal iedere dag live schakelen naar de gemeente van de dag, tussen 13:00 en 18:00 uur.

Op L1.nl staat het hele Limburgse tourprogramma voor 2017.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

ANP
'Sprinten wordt een beetje ondergewaardeerd'
Tour de L1mbourg Bram Nolten 5 juli 2016
'Wielrenner Bram Nolten is misschien wel iets te zacht'
ANP
'Afwezigheid van Wout Poels in Tour-etappe is tactiek'
ANP
'Tom Dumoulin had niet kunnen aanvallen'
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen