Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze winter kun je elke dag naar de zon vliegen vanaf MAA

Geplaatst opdinsdag 27 augustus 2019 - 7:09

Vanaf deze winter gaat luchtvaartmaatschappij Corendon dagelijks naar een zonbestemming vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport.

De touroperator heeft het aantal winterbestemmingen uitgebreid door de toenemende populariteit van het Beekse vliegveld. Het aantal vakantiegangers die vertrekken vanaf het vliegveld is bijna verdubbeld sinds vorig jaar.

Elke dag een vlucht
Nieuw deze winter zijn de bestemmingen Tenerife, Gran Canaria en Hurghada. Door de uitbreiding is er in het winterseizoen elke dag een vlucht naar een zonbestemming. Het week schema ziet er als volgt uit: Maandag en donderdag vliegt de luchtvaartmaatschappij naar Antalya in Turkije. Dinsdag en zaterdag gaat er een vlucht naar Banjul in Gambia. Woensdag en zondag kunnen reizigers naar Hurghada in Egypte en vrijdag gaat er een gecombineerde vlucht naar de Canarische Eilanden: Tenerife en Gran Canaria. Maatschappij Ryan Air vliegt deze winter naar Malta en Alicante.

Nachtvluchten
Dinsdag werd bekend dat Maastricht Aachen Airport inzet op een gelijk speelveld. De exploitant van het vliegveld in Beek wil net zoals Schiphol ook nachtvluchten, meldt De Limburger. Het vliegveld heeft die wens doorgegeven aan Cora van Nieuwenhuizen, die schrijft aan een toekomstvisie voor de Nederlandse luchtvaart.

Lees ook: Provincie blijft tegen nachtvluchten MAA

Voordelen van MAA
De toenemende populariteit is volgens de touroperator te danken aan de voordelen van Maastricht Achen Airport. Zo kunnen vakantiegangers die reizen met Corendon hun auto gratis parkeren en zijn er minder wachtrijen in vergelijking met Schiphol in het hoogseizoen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen