Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze winter kun je elke dag naar de zon vliegen vanaf MAA

Geplaatst opdinsdag 27 augustus 2019 - 7:09

Vanaf deze winter gaat luchtvaartmaatschappij Corendon dagelijks naar een zonbestemming vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport.

De touroperator heeft het aantal winterbestemmingen uitgebreid door de toenemende populariteit van het Beekse vliegveld. Het aantal vakantiegangers die vertrekken vanaf het vliegveld is bijna verdubbeld sinds vorig jaar.

Elke dag een vlucht
Nieuw deze winter zijn de bestemmingen Tenerife, Gran Canaria en Hurghada. Door de uitbreiding is er in het winterseizoen elke dag een vlucht naar een zonbestemming. Het week schema ziet er als volgt uit: Maandag en donderdag vliegt de luchtvaartmaatschappij naar Antalya in Turkije. Dinsdag en zaterdag gaat er een vlucht naar Banjul in Gambia. Woensdag en zondag kunnen reizigers naar Hurghada in Egypte en vrijdag gaat er een gecombineerde vlucht naar de Canarische Eilanden: Tenerife en Gran Canaria. Maatschappij Ryan Air vliegt deze winter naar Malta en Alicante.

Nachtvluchten
Dinsdag werd bekend dat Maastricht Aachen Airport inzet op een gelijk speelveld. De exploitant van het vliegveld in Beek wil net zoals Schiphol ook nachtvluchten, meldt De Limburger. Het vliegveld heeft die wens doorgegeven aan Cora van Nieuwenhuizen, die schrijft aan een toekomstvisie voor de Nederlandse luchtvaart.

Lees ook: Provincie blijft tegen nachtvluchten MAA

Voordelen van MAA
De toenemende populariteit is volgens de touroperator te danken aan de voordelen van Maastricht Achen Airport. Zo kunnen vakantiegangers die reizen met Corendon hun auto gratis parkeren en zijn er minder wachtrijen in vergelijking met Schiphol in het hoogseizoen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen