Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze winter kun je elke dag naar de zon vliegen vanaf MAA

Geplaatst opdinsdag 27 augustus 2019 - 7:09

Vanaf deze winter gaat luchtvaartmaatschappij Corendon dagelijks naar een zonbestemming vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport.

De touroperator heeft het aantal winterbestemmingen uitgebreid door de toenemende populariteit van het Beekse vliegveld. Het aantal vakantiegangers die vertrekken vanaf het vliegveld is bijna verdubbeld sinds vorig jaar.

Elke dag een vlucht
Nieuw deze winter zijn de bestemmingen Tenerife, Gran Canaria en Hurghada. Door de uitbreiding is er in het winterseizoen elke dag een vlucht naar een zonbestemming. Het week schema ziet er als volgt uit: Maandag en donderdag vliegt de luchtvaartmaatschappij naar Antalya in Turkije. Dinsdag en zaterdag gaat er een vlucht naar Banjul in Gambia. Woensdag en zondag kunnen reizigers naar Hurghada in Egypte en vrijdag gaat er een gecombineerde vlucht naar de Canarische Eilanden: Tenerife en Gran Canaria. Maatschappij Ryan Air vliegt deze winter naar Malta en Alicante.

Nachtvluchten
Dinsdag werd bekend dat Maastricht Aachen Airport inzet op een gelijk speelveld. De exploitant van het vliegveld in Beek wil net zoals Schiphol ook nachtvluchten, meldt De Limburger. Het vliegveld heeft die wens doorgegeven aan Cora van Nieuwenhuizen, die schrijft aan een toekomstvisie voor de Nederlandse luchtvaart.

Lees ook: Provincie blijft tegen nachtvluchten MAA

Voordelen van MAA
De toenemende populariteit is volgens de touroperator te danken aan de voordelen van Maastricht Achen Airport. Zo kunnen vakantiegangers die reizen met Corendon hun auto gratis parkeren en zijn er minder wachtrijen in vergelijking met Schiphol in het hoogseizoen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen