Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze vijf acts kunnen nog Pinkpop-opener worden

Geplaatst opzaterdag 26 oktober 2019 - 7:36

De finalisten van de popwedstrijd Nu of Nooit zijn bekend.

A Minor Problem, Ellie Hollis, Endeavour, Hoagy en Maxime x Glyn dingen nog mee om de eindzege.

Voorrondes
Dat is in de nacht van vrijdag op zaterdag bekendgemaakt tijdens de laatste voorronde, in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Daarvóór hadden er al voorrondes plaatsgevonden in Poppodium Volt in Sittard, Poppodium Grenswerk in Venlo, Muziekcentrum de Bosuil in Weert en de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Een vakjury selecteerde uit die vijf voorrondes de genoemde acts.

Pinkpop openen
De prijs voor de winnaar van de popwedstrijd is niet gering: die act mag namelijk Pinkpop 2020 openen. Daarnaast kan de winnaar rekenen op extra budget. In de aanloop naar de finale worden de overgebleven bands gecoacht door diverse professionals.

De finale van Nu of Nooit is op zondag 8 december in de Muziekgieterij in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen